Blogger Templates

Tuesday, 10 September 2013

Tesco Online Shopping-Mari Membeli Belah!!

Assalamualaikum....

First time bonda beli belah barang dapur guna servis online...
memang mudah & yang penting kita bleh bajet barang2 yang betul2
perlu sahaja untuk dibeli...

kalau g pasar raya ni, maklum la rambang mata...
senarai yang bukan dalam list pun akan dimasukkan dalam trolley....
barang yang dipesan pun masih segar...
tak perlu nak Q panjang2 untuk bayar....
memang syiok la....
tau2 je barang dah sampai depan pintu rumah....
kita juga bole pilih masa yang sesuai untuk penghantaran...
barang bonda sampai seperti yang diminta tepat jam 9.30 malam...
time tu je kami ada kat rumah kan...
siang hari sibuk bekerja...

skang ni diaorg ngah buat promosi untuk customer yang 
first time guna kan perkhidmatan online ni...
cari mana2 keratan baucar di akhbar mengenai tesco online shopping ni...
anda akan dapat baucar RM20 untuk shopping online... 

kos penghantaran cuma RM10 sahaja...
murah la kan...kan skang minyak dah naik...
kalau nak g tesco puchong tu...tol je dah berapa...
mingyak pergi balik lagi...
rasanye lebih dari RM10...

hanya perlu ikut step yang tertera...
tapi mesti ada emel ye...

 amboi tak menahan abg tesco ni berposing...

 dan 1 lagi....
hanya bleh bayar pakai kat kredit je ye...

 barang2 dapur yang bonda pesan sampai terus di depan pintu rumah...

 comey je trolley dia...
sib baik umah bonda ada lif...kalau tak jenuh gak dia nak angkat...

last sekali buat double check..
betul ke barang yang sampai mengikut seperti yang di order..

cuba la try...lagi2 yang gile pada promosi..
klik je..takyah nak terkejar g tesco semata2 nak kejar promosi...

2 comments:

  1. wah2 syoknyaaaaaa...
    sungguh tak menahan abg tesco tu posing ..kahkahkah

    ReplyDelete