Blogger Templates

Thursday, 14 February 2013

Santai Malam Tahun Baru Cina @Dataran Putrajaya

Assalamualaikum.....

wahhh!!semua org cerita pasal cuti2 tahun baru cina...
bonda, zahraa & papa raya kat KL je....
nak g mana2 pun seronok....
jalan lengang je....

memandangkan tak g mana2....
malam tahun baru cina yang lalu kami g la join
program yang perbadanan putrajaya anjurkan..

seronok jugak....meriah pun meriah...
bersantai2 bersama keluarga....memang syiok....

siap boleh menikmati sate lagi...
yang ni beli sendiri ye...
ada macam2 jualan disediakan....

zahraa & menu feberet...

lepas sate..jagung pulak...
bersantai di atas tikar yang penganjur sediakan...

persembahan akrobatik yang diimport khas dari shanghai, china...

ini yang paling dinantikan....
tarian singa...menarik sangat....

kumpulan the boys....
dulu kumpulan ni dikenali dengan penyanyi ella...
ella & the boys....

fun @ppjsquare akan diadakan setiap sabtu malam minggu ke 2 dan ke 4...
yang bonda g ni fun @ppjsquare bersempena tahun baru cina...
tapi bonda tengok aktiviti yang diaorg anjurkan ni seimbang la....
ada berbentuk islamik dan ada jugak berbentuk hiburan...

malam minggu pada sesiapa yang tak g mana2...
bleh la join program2 kat putrajaya ni....

Monday, 4 February 2013

Tab 2 For Zahraa

Assalamualaikum....

memang hajat bonda kalau ada rezeki lebih nak beli kan zahraa....
akhirnya hajat tu termakbul...

kalau tak sebelum ni zahraa asyik berebut main henpon SGII bonda...

so bonda hadiahkan tab 2 ni untuk zahraa....
memang nampak dia cepat belajar menggunakan apps education dan
papa dia pun rajin tolong downloadkan...

dengan apps yang ada zahraa dah boleh kenal abc, 123, alif ba ta...
bermula dari umo dia 2 tahun lebih...

so dengan tab ni lagi membantu kot sebab screen dia lebih besar & jelas...

skang ni harga samsung galaxy tab 2 7.0 ori pun
dah murah walaupun baru launch...
tak sampai pun ribu riban...
tapi kena pandai cari kedai gak la ye...
 kedai yang paling murah setakat ni seksyen 14, pj...

pink color memang peberet gugurl la...
memang tak boleh dipisahkan...

ni adalah salah satu aplikasi peberet zahraa....

semoga zahraa appy & akan mengahargai pemberian ni sebaik nye...
ape pun semua nye kene seimbang...