Blogger Templates

Friday, 14 February 2014

Introducing Our Little Princess

Assalamualaikum...

3 Bulan dah berlalu...
baru nak perkenal kan puteri ke2 bonda yang diberi nama
Puteri Zhafiraa binti Mohd Faizul...
di lahirkan secara normal pada 8/11/2014 (Jumaat)
 tepat jam12.26 pagi
di Kajang Plaza Medical Centre....
akhirnya...merasa jugak bersalin normal...

hari pertama dilahirkan...
semoga adik membesar menjadi muslimah sejati...

sunat hari ke7...
mengigil2 papa cukur rambut adik...

di usia 2 bulan...

 semakin hari semakin bam bam...

 pipi adik dah macam kuih pau...
sebab siang malam pagi petang asyik menyusu je...

 satu yang bonda perasan kat adik ni...
adik suka sangat senyum...
orang tak agah pun dia akan senyum...
dan senyuman adik tersangat la manis.......

bonda, papa & kakak zahraa happy sangat2 dengan kehadiran adik...
bonda & papa dah ada 2 orang puteri...

2 comments:

  1. tahniah.. tahniah.. nanti email address pejabat atau rumah kat akak di chozila03gmail.com

    ReplyDelete