Blogger Templates

Monday, 17 February 2014

Kakak Ayu Adik Comey

 Assalamualaikum...

bonda dah ada 2 orang anak dara...
seorang kakak zahraa yang sentiasa control ayu...
kadang2 terkeluar jugak lasak dia...
dan yang seorang lagi adik zhafiraa yang comey...

zahraa ni kakak yang baik...
kalau bonda tengah masak...dia dengar adik dia nangis..
mesti dia g pujuk dan main2 ngan adik...
tak payah tunggu orang suruh pun...
memang nampak dia sayang sangat kat adik dia...
termakbul la doa dia nak adik girl...
tapi yang poning nye..
bole pulak request lepas ni zahraa nak adik boy pulak...
tunggu 4 taun lagi la ye kakak zahraa...


wajah2 kesayangn bonda & papa...
semoga zahraa menjadi kakak yang sentiasa melindungi, menyayangi, 
& boleh mendidik adik2 dia nanti...

2 comments:

  1. tahniah.. tahniah.. baru masuk sini rupanya dah lahirpun... ingatkan dah tak aktif berblog maalumler tak nak singgah blog akak(atau akak tak perasan)
    bolehler lagi sorang duapun boleh kot .. muda lagi...

    ReplyDelete
  2. lama tak singgah sini... alololo... sweetnya dua2 anak dara ni... tembam betul adik tu..

    ReplyDelete