Blogger Templates

Friday, 27 June 2014

Birthday In Advance @CIC

Assalamualaikum....

lama rasa nye tak bercerita kat blog ni...
ada time mood nak je update blog tapi malas...
ada masa mood ke laut...lagi la malas nak update blog...
dah lama bonda & papa plan nak celebrate besday kakak zahraa kat school..
sian kakak zahraa dah 3 taun besday dia bulan pose...

so bonda & papa decide nak celebrate besday zahraa sebelum pose...
tiba la hari yang kakak zahraa tunggu2...
eksited sangat dia nak cake tema sofia the first...

seronok sangat dia bila kawan2 nyanyi lagu appy besday untuk dia..
kembang kuncup..kembang kuncup hidung kakak...
seronok sangat agak nya...
selalu asyik tgk kawan2 je celebrate besday kat school...
bila time dia, nampak sangat kakak teruja...

23.7.2009-23.7.2014
bonda doakan puteri sulung bonda & papa membesar menjadi manusia 
yang bijak dalam ilmu dunia & akhirat,
 dipermudahkan segala urusan dunia & akhirat, 
menjadi anak yang solehah,kakak yang sentiasa menjadi tauladan buat 
adik2 mu...
happy birthday in advance puteri zahraa mohd faizul...
bonda, papa & adik sayang kakak ketat2...
we luv u till jannah...


berangan kuat nak jadi princess ni...

 kakak mamam cake with fren..

 with teacher ada..

 with teacher & fren...

ready nak celebrate besday kakak zahraa..
penat teacher nak handle murid2 yang pelbagai ragam...

happy family...tapi cam ada yang kurang..
puteri bonda lagi satu kene tinggal kat taska...

No comments:

Post a Comment