Blogger Templates

Tuesday, 26 August 2014

Raya @Taska Mamamia, Putrajaya

Assalamualaikum....

hari ni last syawal....
baru la terkial2 nak update pasal raya......
malas pun ye...
gambar raya yang tak ado pun ye...
tak dan nak bergambar di pagi raya...
bz makan buah2an yang melimpah ruah...
dah beberapa kali raya rasanye beraya di musim buah...

memang best la celik mata je durian...
celik mata je manggis....
celik mata je cempedak...

eh lari tajuk pulak....

semalam taska adik zhafiraa ada buat jamuan untuk parents..
memang meriah la...
siap ada persembahan dari kanak2 taska...
mayb dalam umur 3 4 tahun kot....
bonda bawa kakak zahraa join sekali...
kebetulan kakak demam....bonda bawa g opis semalam...
abis keje terus bawa g jamuan taska adik...

comey je tgk keletah anak2 ni nyanyi lagu raya...

sempat lagi adik bagi senyuman paling manis dia...

so far dah 4 bulan bonda hantar adik kat taska ni...
Alhamdulillah...nampak adik serasi...
bonda pun rasa taska ni antara yang terbaik pernah bonda hantar puteri2 bonda...
semoga dapat dikekalkan mutu perkhidmatan sedia ada...
dan sentiasa ada penambahbaikan dari semasa ke semasa...

1 comment:

  1. salam..akak bleh bagi no fon taska ni tak..trm ksh,.

    ReplyDelete