Blogger Templates

Tuesday, 21 October 2014

Anak Bonda Ber "Poplook"

Assalamualaikum....

shopping & wanita memang susah nak dipisahkan....
skang time gaji je dah mula ngadap poplook...
pagi2 sampai opis cuci mata kat web poplook...
bahaya penangan poplook ni...

bila poplook update je dlm fb esok kol 11am nak kuar 
design baru mula la esok pagi
dekat2 nak kol 11 ngadap web poplook...
ish...ish...ish...

bulan ni je dah melayang duit gaji beli poplook kids untuk 
puteri2 bonda...
eksited ada 2 org puteri ni...
suma baju nak beli sedondon...
mesti tomei bila adik dah start jalan nanti...
skang adik baru berdiri...nak menatih takut2 lagi...

gambar ni copy dari fb poplook
sebab terbekenan tgk baju tengkek2 ni...
cam comei je kalau puteri-puteri bonda pakai...
bonda pun melabur la...mentang2 gaji bulan ni awal...
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
tadaaaa.....
kakak & adik....
sehati sejiwa.....
tomei kan???

dah la poplook kids ni cam goreng pisang panas...
pas ni kalau kuar design baru, confirm bonda beli...
hehehehehehe......
tapi bonda harap poplook kuar la color2 yang terang skit
untuk batch baru nanti....
kids kan...tak sesuai rasa nye pakai warna suram2...

1 comment:

  1. aahhh cantiknya... ala tomei nya adik bam bam tu....

    ReplyDelete