Blogger Templates

Wednesday, 8 October 2014

ThrowBack Hari Raya Aidil Adha 1435H

Assalamualaikum....

raya haji taun ni raya di KL je...
raya di Pandan Indah tempat bonda dibesarkan...
ok la kan....
tak yah pening2 nak ngadap jem...
ada jugak la tempat nak beraya....

yang penting...

 dapat makan rendang kerang air tangan mak...
ya Allah...sedap sangat...

kurus2 lembu kat KL ni...
apa la ada dalam fikiran adik tu...
tiap2 taun papa akan bawa puteri2 bonda tgk proses lembu
dikorbankan....

kebetulan raya haji taun ni jatuh sama ngan besday atuk puteri2 bonda...
jadi bonda masak menu special buat abah...
fettucine oglio olio & chicken rice...
abah bagi AAA untuk nasi ayam yang bonda masak...
sampai 2 kali tambah...sedap sangat la tu...

ini sesi bergambar lepas penat bertungkus lumus di dapur...
sesi menggedik kan diri...
first time pakai dress dari poplook...
comei gak..
pas ni asyik beli dress je le...

raya dimana2 pun sama...
yang penting dapat beraya ngan anak2 dan husband tersayang...

1 comment:

  1. 1 happy family.... sedapnya rendang kerang lama tak makan

    ReplyDelete