Blogger Templates

Thursday, 13 November 2014

Malam Kesenian Kementerian Kesihatan Malasysia @The Everly Putrajaya

Assalamualaikum.....

1st time bonda dinner tanpa husband & puteri2 kesayangan bonda...
memandangkan dinner malam tadi bos2 bahagian bonda ni belanja...
bila lagi kan nak merasa bos2 belanja makan kat hotel...
kebetulan 2 org staf yang mula2 nak g tak jadi g...
bonda pun ape lagi...ok je la bila ada sorang staf yang tak nak g ni offer...

atas kebenaran papa...
bonda pun mengambil peluang beronok2 bersama2 staf2 1 bahagian...
tapi masih dalam kawalan...hehehhee...

sekali sekala untuk diri sendiri, tapi masih ingat anak2 kat umah tu...
itu la naluri seorang bonda....
malam kesenian ni adalah malam persembahan anggota KKM
yang berbakat dalam nyanyian & tarian...
sebelum ni diaorg memang dah berentap...
kira malam tadi malam kemuncak la...
dasyat jugak staf2 kkm ni....
suara sedap...menari pun best...
persembahan tarian yang paling best bonda rasa dari
hospital sultanah nurzahirah....memang meletop la...
penyanyi2 sola & duet pun tak kurang hebat jugak...

bagi bonda bagus la kkm anjur program cam ni...
bole la staf2 nurse, dr, pentadbiran mengeluarkan bakat2 yg dah lama terpendam...
sambil tu boleh la hilang kan stress dan lari kan diri dari asyik fikir pasal kerja je...

jom layan sesi bergambar ala2 model bonda & geng2 yang g malam tadi...


geng2 workout hari2 ni....

with ema....

ema & kak yan...

me & kak yan...

jom mamam......

ni menu yang disediakan oleh the everly hotel...
ya Allah....tak baik kan...
bukan tak bersyukur tapi rasa cam tak berbaloi kot 
kkm bayar untuk menu ni...
lauk dia masin sangat2...
sampai kebas2 lidah....nak digambarkan bertapa masin nye...
lauk kenduri kahwin lagi sedap...

makanan je la yang buat kami sedih...
dari segi lain suma nye tip top....
harap2 taun depan bole join lagi tapi harap bukan kat the everly hotel lagi la....

No comments:

Post a Comment