Blogger Templates

Monday, 17 February 2014

Kakak Ayu Adik Comey

 Assalamualaikum...

bonda dah ada 2 orang anak dara...
seorang kakak zahraa yang sentiasa control ayu...
kadang2 terkeluar jugak lasak dia...
dan yang seorang lagi adik zhafiraa yang comey...

zahraa ni kakak yang baik...
kalau bonda tengah masak...dia dengar adik dia nangis..
mesti dia g pujuk dan main2 ngan adik...
tak payah tunggu orang suruh pun...
memang nampak dia sayang sangat kat adik dia...
termakbul la doa dia nak adik girl...
tapi yang poning nye..
bole pulak request lepas ni zahraa nak adik boy pulak...
tunggu 4 taun lagi la ye kakak zahraa...


wajah2 kesayangn bonda & papa...
semoga zahraa menjadi kakak yang sentiasa melindungi, menyayangi, 
& boleh mendidik adik2 dia nanti...

Friday, 14 February 2014

Introducing Our Little Princess

Assalamualaikum...

3 Bulan dah berlalu...
baru nak perkenal kan puteri ke2 bonda yang diberi nama
Puteri Zhafiraa binti Mohd Faizul...
di lahirkan secara normal pada 8/11/2014 (Jumaat)
 tepat jam12.26 pagi
di Kajang Plaza Medical Centre....
akhirnya...merasa jugak bersalin normal...

hari pertama dilahirkan...
semoga adik membesar menjadi muslimah sejati...

sunat hari ke7...
mengigil2 papa cukur rambut adik...

di usia 2 bulan...

 semakin hari semakin bam bam...

 pipi adik dah macam kuih pau...
sebab siang malam pagi petang asyik menyusu je...

 satu yang bonda perasan kat adik ni...
adik suka sangat senyum...
orang tak agah pun dia akan senyum...
dan senyuman adik tersangat la manis.......

bonda, papa & kakak zahraa happy sangat2 dengan kehadiran adik...
bonda & papa dah ada 2 orang puteri...