Blogger Templates

Tuesday, 21 October 2014

Anak Bonda Ber "Poplook"

Assalamualaikum....

shopping & wanita memang susah nak dipisahkan....
skang time gaji je dah mula ngadap poplook...
pagi2 sampai opis cuci mata kat web poplook...
bahaya penangan poplook ni...

bila poplook update je dlm fb esok kol 11am nak kuar 
design baru mula la esok pagi
dekat2 nak kol 11 ngadap web poplook...
ish...ish...ish...

bulan ni je dah melayang duit gaji beli poplook kids untuk 
puteri2 bonda...
eksited ada 2 org puteri ni...
suma baju nak beli sedondon...
mesti tomei bila adik dah start jalan nanti...
skang adik baru berdiri...nak menatih takut2 lagi...

gambar ni copy dari fb poplook
sebab terbekenan tgk baju tengkek2 ni...
cam comei je kalau puteri-puteri bonda pakai...
bonda pun melabur la...mentang2 gaji bulan ni awal...
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
tadaaaa.....
kakak & adik....
sehati sejiwa.....
tomei kan???

dah la poplook kids ni cam goreng pisang panas...
pas ni kalau kuar design baru, confirm bonda beli...
hehehehehehe......
tapi bonda harap poplook kuar la color2 yang terang skit
untuk batch baru nanti....
kids kan...tak sesuai rasa nye pakai warna suram2...

Wednesday, 8 October 2014

ThrowBack Hari Raya Aidil Adha 1435H

Assalamualaikum....

raya haji taun ni raya di KL je...
raya di Pandan Indah tempat bonda dibesarkan...
ok la kan....
tak yah pening2 nak ngadap jem...
ada jugak la tempat nak beraya....

yang penting...

 dapat makan rendang kerang air tangan mak...
ya Allah...sedap sangat...

kurus2 lembu kat KL ni...
apa la ada dalam fikiran adik tu...
tiap2 taun papa akan bawa puteri2 bonda tgk proses lembu
dikorbankan....

kebetulan raya haji taun ni jatuh sama ngan besday atuk puteri2 bonda...
jadi bonda masak menu special buat abah...
fettucine oglio olio & chicken rice...
abah bagi AAA untuk nasi ayam yang bonda masak...
sampai 2 kali tambah...sedap sangat la tu...

ini sesi bergambar lepas penat bertungkus lumus di dapur...
sesi menggedik kan diri...
first time pakai dress dari poplook...
comei gak..
pas ni asyik beli dress je le...

raya dimana2 pun sama...
yang penting dapat beraya ngan anak2 dan husband tersayang...