Blogger Templates

Monday, 5 January 2015

Noodle RM 1.90 Yang Awsome-Boat Noodle

Assalamualaikum...

hari ni1st day keje untuk tahun 2015...
setelah bercuti panjang minggu lepas....
1st n3 jugak untuk tahun 2015...
n3 pasal makan pulak tu...
almaklumla....kami ni suka sgt makan...
lagi2 kalau ada kedai makan yang unik utk di try....

rasanye ramai dah blogger2 review pasal tempat makan ni...
rasanya dah jadi viral kat alam maya...
harus la try kan utk merasa sendiri kesedapan nya..

 ni menu2 yang di sediakan...
sekeping ni je...tak yah nak belek2 2 3 muka surat...

tak tau nak pilih ape...
last2 order suma jenis mee...
dah tau mana yang kene dengan tekak...
baru repeat order...

ambikkk...abis diet i...
makan mee bertingket2...

 kakak pulun suma desert yang bonda order...
sedap katanya...
alah rasa dia cam kuih tepung pelita je pun...

papa yang perut kecik ni pun makan bertambah2...
tapi tak la macam org lain...
kami berdua cuma mampu makan 9 mangkuk mee je...

chicken wing...betul2 wing je...

 
permandangan di dlm restoran...
betul2 rasa macam makan ala2 gerai tepi jalan kat thailand..

sape nak try bole la cari restoran boat noodle...
restoran ni bersepah gak...
tapi berhati2 dengan restoran2 yang menyediakan mee ala2 boat noodle ni...
ada yang x halal...
yang bonda g ni di Jaya One, PJ...
kalau g PJ nanti nak repeat mamam kat sini lagi la...

2 comments:

  1. comel2 mangkuknya ye..tak pernah try lagi, nice sharing, maybe boleh mencuba nanti, singgah jenjalan sabtu ke sini pula :)

    ReplyDelete